Contact

De bestuursleden van Stichting Het Anker

Marrie Nijsingh (boerin van de Meander)

demeander.bd @ planet.nl

Sinds 1986 woon en werk ik op de Meander. Ik hou van het harde werken en ik hou van planten. Een gezonde bodem is de basis en de gewassen mogen hier in hun eigen tempo groeien. De combinatie van natuur en voedselproductie op een bedrijf vind ik prachtig en essentieel. De hagen en de kikkerpoel geven een meerwaarde, het een heeft zijn weerslag op het ander. In de biologisch-dynamische landbouw valt voor mij alles op zijn plek.


Ruben Staar (boer van de Meander)

demeander.bd @ planet.nl


Piet Moerkens (adviseur)

piet.moerkens @ kpnmail.nl

In mijn overtuiging begint duurzaamheid met goed rentmeesterschap: verantwoordelijkheid nemen over het land dat je is toevertrouwd. Doet iedereen dat, dan is het resultaat enorm! Stichting Het Anker bevordert biodiversiteit door steun aan natuurinclusieve boeren en projecten als Levend Land Goed. Zaken waarvoor ik mij vol overgave inzet.


Wim Littooij (penningmeester)

wim.littooij @ gmail.com


Otto Koedijk (voorzitter)

Ottokoedijk @ hetnet.nl 

Ik ben boerenzoon en ken de gevaren van het gebruik van giftige landbouwchemicaliën. Ik woon al dertig jaar in Brummen en ben heel blij dat hier een bedrijf bestaat zoals de Meander, waar ik elke week mijn verse groenten kan halen.


Charlotte Reyniers (secretaris)


Eveliene Kuipers (contact met schenkers en leners)

e.kuipers @ pva-zutphen.nl

Met aandacht omgaan met de aarde, de natuur, mijn lichaam en de Meandergemeenschap maakt mij als mens, moeder en onderneemster blij. Me kunnen inzetten voor een stichting waar natuurinclusiviteit en eerlijke landbouw hoog in het vaandel staan, is dan ook een groot plezier. Wilt u een schenking doen, een lening verstrekken aan ons of van gedachte wisselen over de mogelijkheid ons op te nemen in uw testament? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op 0575 – 567500 (na 20.00).


Ronald Zeilstra (landschap)

info @ zndesign.nl

Een jaar of tien geleden kwam ik voor het eerst als klant bij de Meander. Tegenwoordig ben ik afhaalpunt voor klanten met een groentepakket in Eerbeek. Vanuit mijn werk als duurzame stedenbouwer draag ik ook graag mijn steentje bij voor natuur-inclusieve landbouw en zodoende betrokken bij de plannen van het Levend Land Goed. Gezonde landbouw zorgt voor gezonde voeding en gezonde natuur wat mij betreft kun je dat niet los van elkaar zien en daar zet ik me graag voor in.


Ronnie Horstman (adviseur)

Ronnie

ronnie.horstman @ ranonkel.org

Het is Echt en Waar dat de Hogenenk geheel biologisch of beter biodynamisch mag worden. Ik ben gedreven door Echtheid en Waarheid die ik zie en beleef. Wetend dat het mijn beleving is, draag ik vol liefde en overgave bij aan wat nodig is voor dit stukje Aarde. Dit weerspiegelt zich in de liefde en aandacht die op de Meander en binnen Stichting het Anker gegeven wordt aan de Aarde, aan al haar bewoners en aan elkaar. Ik ben dankbaar hier een deel van te zijn.


Alle bestuursleden werken volledig op vrijwillige basis en ontvangen geen vergoeding voor gewerkte uren of inspanningen.