Contact

De bestuursleden van Stichting Het Anker


Wim Littooij (penningmeester)

wim.littooij @ gmail.com


Otto Koedijk (voorzitter)

Ottokoedijk @ hetnet.nl 

Ik ben boerenzoon en ken de gevaren van het gebruik van giftige landbouwchemicaliën. Ik woon al dertig jaar in Brummen en ben heel blij dat hier een bedrijf bestaat zoals de Meander, waar ik elke week mijn verse groenten kan halen.


Ilja Sibbing (secretaris)

iljasibbing @ outlook.com

Als klant van De Meander reageerde ik op een oproep voor notulist bij Stichting Het Anker. Aangezien ik ervan houd buiten in de natuur met mijn handen bezig te zijn en graag met een groep fijne mensen werk aan een betere omgeving voor mens en natuur, help ik tegenwoordig ook mee met het onderhoud aan hagen en vogelbos en organiseer ik activiteiten waarmee we als stichting het  belang van een biodivers landschap en biologische landbouw uitdragen. Dit doe ik allemaal met veel plezier, mede doordat ik mij omgeven voel door een inspirerende groep bevlogen mensen.


Eveliene Kuipers (contact met schenkers en leners)

e.kuipers @ pva-zutphen.nl

Met aandacht omgaan met de aarde, de natuur, mijn lichaam en de Meandergemeenschap maakt mij als mens, moeder en onderneemster blij. Me kunnen inzetten voor een stichting waar natuurinclusiviteit en eerlijke landbouw hoog in het vaandel staan, is dan ook een groot plezier. Wilt u een schenking doen, een lening verstrekken aan ons of van gedachte wisselen over de mogelijkheid ons op te nemen in uw testament? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op 0575 – 567500 (na 20.00).


Ronald Zeilstra (landschap)

info @ zndesign.nl

Een jaar of tien geleden kwam ik voor het eerst als klant bij de Meander. Tegenwoordig ben ik afhaalpunt voor klanten met een groentepakket in Eerbeek. Vanuit mijn werk als duurzame stedenbouwer draag ik ook graag mijn steentje bij voor natuur-inclusieve landbouw en zodoende betrokken bij de plannen van het Levend Land Goed. Gezonde landbouw zorgt voor gezonde voeding en gezonde natuur wat mij betreft kun je dat niet los van elkaar zien en daar zet ik me graag voor in.


Ronnie Horstman (adviseur)

Ronnie

ronnie.horstman @ ranonkel.org

Het is Echt en Waar dat de Hogenenk geheel biologisch of beter biodynamisch mag worden. Ik ben gedreven door Echtheid en Waarheid die ik zie en beleef. Wetend dat het mijn beleving is, draag ik vol liefde en overgave bij aan wat nodig is voor dit stukje Aarde. Dit weerspiegelt zich in de liefde en aandacht die op de Meander en binnen Stichting het Anker gegeven wordt aan de Aarde, aan al haar bewoners en aan elkaar. Ik ben dankbaar hier een deel van te zijn.


Alle bestuursleden werken volledig op vrijwillige basis en ontvangen geen vergoeding voor gewerkte uren of inspanningen.