Open dag op De Meander 29 april j.l. 

Zaterdag 29 april was de eerste open dag na 3 jaar. Het jonge team van de Meander ontving betrokkenen en geïnteresseerden, leidde hen over het bedrijf en omringende akkers en vertelde over de visie op de bedrijfsvoering. Het was een prachtige dag; de zon scheen, de sfeer was goed en de aanloop van mensen groot. Onder genot van de muzikale klanken en zang van het duo Heden Gesloten (Wolfram Reisiger en Rina Rispens), heerlijke hapjes en een drankjes, gezelligheid en een goed verhaal kon ieder nader kennis maken met De Meander en verwante ondernemers uit de buurt.

Coöperatie IJsselmarke, bioboerderij de Kruytbosch, Natuur-inclusieve Zuivelboerderij De Brummenaer, zorgbedrijf In Groene Handen en wij als Stg. Het Anker waren allemaal met een stand te vinden op de boerderij. De imker vertelde zijn verhaal bij de bijenstal. Het team van De Meander en wij van Stichting Het Anker hielden samen rondleiding over het omringende land en door de Kas. Er waren spelletjes en knutselactiviteiten voor de kinderen en natuurlijk was de winkel open. Er was veel vermaak.

Dank aan de vele mensen die deze dag mogelijk maakten door een bijdrage in de organisatie, het maken van muziek, het zingen, het bakken, de informatie en verkoop van producten met een stand op de markt, het begeleiden van de kinderactiviteiten en het bieden van elke helpende hand. Deze samenwerking maakte de dag tot een dag om nog lang van na te genieten.